images.jpg
28870689_2058577907687505_6551511768647073792_o.jpg
RarfumuriRefan.Ro_.gif
Persistenta depinde de compatibilitatea cu ph-ul fiecaruia. Pe un suport cu ph neutru, gen hartie, servetel, carton, parfumul va persista zile sau saptamani iar pe pielea umana, in functie de aceasta compatibilitate cu ph-ul, va persista cateva minute, cateva ore sau chiar pana a doua zi.

Daca ne parfumam – dupa preferinte, rezonabil sau din belsug – cu aroma preferata, este firesc sa dorim sa persiste cat mai mult. Inflorirea parfumului este stimulata de caldura pielii, deci este de dorit sa fie aplicat in zonele cele mai vascularizate, in asa-numitele zone «fierbinti» ale corpului.

De obicei, in zona gatului, decolteului, in zonele in care venele sunt mai aproape de suprafata pielii, cum ar fi: zona pulsului de la mana si de la gat, indoitura superioara a cotului, zona poplitee (partea din spate a genunchiului), sau dupa ureche si la ceafa. In parul proaspat spalat si parfumat aroma persista chiar si o saptamana. Deoarece esentele aromate sunt foarte volatile, ele au tendinta de a se ridica in aer, deci, un truc extraordinar este pulverizarea parfumului in jurul taliei.

Persistenta aromei este calculata si demonstrata intre 4-8 ore, iar pe anumite persoane, dupa modul de interactionare cu ph-ul, putand dura pana la 10-12 ore
zrtn_058n5d922b9f_tn1.jpg
Refan Parfum

Refan Parfum

 Lady's

Lady's

Magazin make-up
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one