images.jpg
28870689_2058577907687505_6551511768647073792_o.jpg
RarfumuriRefan.Ro_.gif
Ce sunt parfumurile inteligente?

Refan lanseaza o noua moda in parfumuri: PARFUMEAZA-TE INTELIGENT! Imaginea noastra este extrem de importanta si de aceea trebuie sa mirosim bine in permanenta. Daca esti o persoana care apreciaza un parfum dupa calitatea aromei si nu pui pret pe lucruri nesemnificative cum ar fi ambalaj atunci ai ajuns in locul potrivit. Aici esti in Lumea Parfumurilor Inteligente. In aceasta lume pot ajunge doar cei care apreciaza cu adevarat aroma unui parfum dupa calitatea ei si dupa gradul de compatibilitate cu pielea si personalitatea. Felicitari...ai evadat din snobismul cotidian si ai pasit inspre cunoasterea rationala a unui parfum. Parfumurile inteligente sunt acele parfumuri care traiesc doar prin aroma lor si nu se ascund dupa ambalaje sofisticate sau nume trendy.
Parfumurile sunt 100% naturale si au fost preluate de concernul francez Refan de la producatorii marilor case de moda: CHANEL, D&G, VERSACE, BVLGARI, GIVENCHY, BURBERRY, NINA RICCI, LACOSTE, DIOR, GUCCI, HUGO BOSS etc si le poti achizitiona la preturi extrem de mici!
Preţurile mici se datorează faptului că nu mai plăteşti numele şi ambalajul original al parfumului. Mărcile parfumurilor fiind deja înregistrate, noi lucrăm cu coduri de identificare a aromelor. Deci, eliminând brandul, cumperi doar ce te interesează: aroma!
refan 3.jpg
Refan Parfum

Refan Parfum

 Lady's

Lady's

Magazin make-up
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one