images.jpg
28870689_2058577907687505_6551511768647073792_o.jpg
RarfumuriRefan.Ro_.gif
Notiunea de “parfum original” este relativa.

Este bine sa fie lamurit inainte ce intelege fiecare persoana prin ,,original" pentru a se putea oferi un raspuns multumitor!

Unii vor intelege ca original inseamna sa fie in ambalajul cunoscut din magazin, dar acest ambalaj este o bucata de carton, lucrul cel mai usor de falsificat.

Altii vor intelege prin original ceva scump, si atunci trebuie explicat ca in magazin pretul este atat de mare din cauza intermediarilor, adaos comercial, marca, publicitate, alte comisioane.

Exista si persoane care considera ca original inseamna persistent, dar un parfum, cu cat este mai prost, cu atat miroase mai tare, mai grosolan si mai mult timp, din cauza fortatorilor introdusi in stabilizatorul de aroma.

Altfel spus, o multime de produse de sinteza, obtinute in laborator, in totalitate produsi toxici.

In esenta, intuim ca termenul « original » ar trebui sa se refere la tara de fabricatie. In realitate, este un mod grosolan de folosire si interpretare nepermisa a limbii romane, termenul corect fiind « originar ».

Dar chiar si si aici avem la dispozitie metoda cea mai simpla si corecta: codul de bare care ne indica un produs de origine franceza.

In mod exceptional veti intalni adevarati cunoscatori in ale parfumeriei, si acestia cu siguranta vor sti ca ceea ce da clasa unui parfum este piramida olfactiva, jocul notelor de deschidere.
Sticluta 50ml.jpg
Ambalaj exterior de carton.jpg
Sticluta 10 ml.jpg
agata.jpg
250 ml stl.jpg
Refan Parfum

Refan Parfum

 Lady's

Lady's

Magazin make-up
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one